Szexoldalon kínálják Dundikát

szex Dundika Majka Szombat esti láz playmate sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szexoldalon tűnt fel Hornyák Hajnalka, azaz Dundika több szexi fotója is.

Az escort-szolgáltatásokat kínáló honlap szerint a képen látható, Angel nevű magyar lány 400 dollárért, vagyis kb. 100.000 forintért szinte bármit vállal és 2500 dollárért akár egy egész hétvégére megkaphatja a megrendelő. A képen ugyan Dundika látható, de az adatai nem stimmelnek, a hozzá tartozó telefonszámon pedig egy magánszemély elérhetősége.

Fotó: RTLKLUB2/Sajtoklub
Fotó: RTLKLUB2/Sajtoklub

Dundika tudott róla, hogy létezik ez a honlap, amely visszaél a fotóival. Annak ellenére, hogy párjával, Majkával jót nevettek a dolgon, mégis bosszantja, ami történt.

"Pár hete Peti figyelmeztetett erre. Ő is kapta valahonnan, majd átküldte azzal a szöveggel, hogy: 'Estére akkor az alábbi szolgáltatásokat szeretné.' Jót nevettünk az egészen, de azért felháborító, hogy valaki miért vetemedik ilyesmire. Gondolkozom azon, hogy jogi útra tereljem a dolgot, hiszen visszaéltek a képeimmel" - mondta a Blikknek Dundika.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.