műsorvezető Stohl András börtön nyomozás Szalai Vivien sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Házkutatást tartottak Stohl Andrásnál és a börtönélményeiről könyvet író Szalai Viviennél is, aki megszólalt az ügyben a Life.hu-nak. A könyvben leírtak kapcsán rágalmazás miatt a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága indított eljárást.

Ahogy arról már írtunk, Stohl András akár két évre újra börtönbe kerülhet, ha bizonyítást nyer, hogy a rács mögött töltött időszakról szóló Magyar börtönpokol című könyvében valótlanságokat állított. A nyomozás most újabb fordulatot vett.

Fotó: Szabolcs László
Fotó: Szabolcs László

A napokban a könyv szerzőjénél, Szalai Viviennél és Stohl Andrásnál is házkutatást tartottak a rendőrök, akik vélhetően az eljáráshoz kapcsolódó bizonyítékokat kerestek.A könyv szerzőjét eddig csak tanúként hallgatta meg az eljáró hatóság.
"Sajnálattal vettem tudomásul, hogy ez a bátor újságírás velejárója" - kommentálta a történteket a Life.hu sztárszerzője, Szalai Vivien.

"Valóban történt házkutatás, amelyet a Nemzeti Nyomozóiroda munkatársai végeztek el, azonban ennél többet az ügyről nem mondhatok" - mondta el portálunknak Pap Judit, az ORFK Kommunikációs Szolgálatának sajtóügyeletese.

"Vivient a polgári peres eljárásban képviselem. Szeretném leszögezni, hogy semmilyen ügyben nem folyik büntetőeljárás ellene. Az, hogy házkutatást tartottak nála, nem jelenti azt, hogy bármivel is gyanúsítanák. Viviennek pedig nincs félnivalója" - mondta dr. Kutasi Balázs, az írónő ügyvédje.

Amennyiben Stohl András újra börtönbe kerülne, az szinte ellehetetlenítené az azelőtt sikeres színész-műsorvezetőt, aki szabadulása óta alkalmi munkákból él és tartja el családját, és akinek már az elmúlt időszakban is sok anyagi nehézséget okozott a kiesett keresete.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.