A zsűri szerint összejött Tóth Gabi és táncospárja

Tóth Gabi érintés szenvedély tangó simogatás tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két egymásnak közömbös emberhez képest túl szenvedélyesre sikeredett az a tangó, amit Tóth Gabi és Markó Róbert táncolt a Szombat Esti Láz színpadán.

Izzott a szenvedélytől Tóth Gabi és Markó Robi tangója, és ezt a túláradó érzést a zsűri tagjai nem hagyhatták szó nélkül. "Fél Magyarország azt hiszi, hogy ti együtt jártok" - kommentálta a látottakat Keleti Andrea. "Annyira össze vagytok szokva, hogy csodálom, hogy nem alszotok együtt" - tette hozzá Esztergályos Cecília.

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

A szenvedélyes pillanatokról készült képekért kattints ide!

A kamerák kereszttüzéből kikerült páros a tánc után is szoros testi kontaktusban maradt, és bár ezt a nézők már nem láthatták, a stúdióban továbbra is izzott körülöttük a levegő. Nem mulasztottak el egyetlen pillanatot sem, hogy megérintsék egymást. Szorosan egymáshoz hajolva sugdolóztak, ölelkeztek, egymás combján pihentették a kezüket akkor is, amikor nem volt indokolt.
Tóth Gabi hivatalosan szingli, februárban szakított Rasztovics Dávid focistával, akivel egy évig alkottak egy párt.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.