VV Ágica név húsvét jóga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megtalálta az ideális nevet születendő kisfiának az egykori valóságshow-sztár, VV Ágica, igaz, még nem egyeztetett erről olasz származású párjával - tudta meg a Life.hu.

Az olasz famíliájával húsvétozik VV Ágica, aki pihenni utazik Rómába barátja családjához. A terhessége 24. hetében járó sztár saját bevallása szerint elég stresszes életet él, ezért rendszeresen jár kismamajógára, aminek a segítségével szoros kapcsolatba tud kerülni kisbabájával.

Forrás: Facebook
Forrás: Facebook


"Mind a mai napig dolgozok, ráadásul a gyermekem apja sincs mindig mellettem, ahogy ez normális esetben szokás, így elég stresszes vagyok. Folyton pörög az agyam és gondolkozom, mi hogy legyen. A jóga abban segít, hogy megnyugodjak és relaxáljak. Az órák végén mindig azt érzem, hogy nagyon közel kerültem a kisfiamhoz" - mesélte Ágica, aki a SuperMokka adásában elárulta a kis jövevény nevét is, akinek már nagyon várja az érkezését.
"Patriknak fogják a kisfiamat hívni" - mondta, majd újságírónknak hozzátette, hogy reméli, sikerül a névvel kapcsolatban dűlőre jutni párjával, aki egészen másképpen szeretné hívni a trónörököst.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.