Cipő halála után a Republic tagjainak többsége úgy döntött, folytatják a zenélést, annak ellenére, hogy Tóth Zoltán gitáros távozik a zenekarból. A zenekar közösségi oldalán Nagy L. Attila bejelentette, hogy megváltoztatják az együttes nevét.

A zenekar menedzsere, Abella Miklós pont a Life.hu-nak beszélt az együttes sorsának alakulásáról, arról, hogy a tagok teljesen elbizonytalanodtak a folytatásban. Eközben az együttes közösségi oldalán Nagy László Attila, a zenekar dobosa közzétette a csapat álláspontját "hivatalos nyilatkozat és más hasonló kegyeletsértő megnyilvánulások helyett".

"A zenekar nevével kapcsolatban annyit már most mondhatok, hogy valamilyen módon megváltoztatjuk, nem az lesz, ami eddig volt" - írta a dobos.

Bódi László, azaz Cipő halála óta dúl a harc a Repulic háza táján, ugyanis a frontember nélkül nem könnyű a folytatás. Cipő mamája  névváltoztatást kérne a Republictól,  miközben egyre több zenész neve merül fel, mint lehetséges énekes.

Forrás: www.republic.hu

Évekkel ezelőtt Cipő egy interjúban azt mondta: "Mi akkor oszlunk fel, ha valamelyikünk kilépne, vagy ne adj' Isten meghalna. Akkor viszont feloszlunk, mert senkit nem akarunk mással  pótolni."
Úgy tűnik, Tóth Zoltán gitáros tiszteletben tartja az elhunyt barát és zenésztárs akaratát. Ezért tegnap bejelentette, hogy kiszáll a bandából.

A menedzser, Abella Miklós megerősítette, hogy folynak a tárgyalások a folytatásról.
"Nagyon régi barátunkkal, Sipos F. Tamással és még több énekesjelölttel is folynak a tárgyalások, de még az is lehetséges, hogy egy zenekari tag veszi át Cipő helyét. Semmi sem biztos még, a zenekar próbálja kitalálni, hogyan folytassák. Rajongóik időközben elbizanytalanodtak, és magát a zenekart is elbizonytalanították. Még nem tudjuk, hogyan tovább" - nyilatkozta nekünk a menedzser.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét! 

Harcol a Republic ellen Cipő mamájahttp://www.life.hu/legykepben/20130328-cipo-mamaja-gizi-neni-nevvaltozast-szeretne-kerni-a-republictol.html Cipő anyukája visszavárta fiát a kómábólhttp://www.life.hu/legykepben/20130327-bodi-laszlo-cipo-edesanyja-gizi-neni-bizott-fia-ebredeseben.html Titokban még egyszer elbúcsúztak Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130326-bodi-laszlo-cipotol-titokban-meg-egyszer-elbucsuzott-csaladja.html Több ezren búcsúztak Cipőtőlhttp://www.life.hu/legykepben/20130322-cipo-bodi-laszlo-temetesen-tobb-ezren-vettek-reszt.html Eltemették Bódi László Cipőthttp://www.life.hu/life/galeria/20130322-eltemettek-bodi-laszlo-cipot-a-republic-egyuttes-frontemberet.html