Tragikus baleset ihlette meg Balázs Palit, akit nem véletlenül érintett mélyen a rettenetes szerencsétlenség - tudta meg a Life.hu.

Egy magyar fiatalemberrel történt tragikus baleset emlékére írt dalt Nem búcsúztál címmel Balázs Pali.

Az elhunyt fiatal férfi, Orsós Csaba egy szállodában dolgozott a dél-írországi Arklow-ban. A szerencsétlenség során autójával átszakította a szalagkorlátot, a folyóba zuhant, nem tudott kiszabadulni a járműből, és életét vesztette. A halálesetet követően, a fiúnak munkát adó hotel kápolnájában tartott megemlékezésen Balázs Pali dalai szóltak, ő volt ugyanis a tragikusan elhunyt fiú kedvenc előadója.

Forrás: Balázs Pali

"Nagyon megrendített a baleset híre, azonnal írtam egy dalt a fiatalember emlékére, amit a héten veszünk fel a stúdióban. Nem ismertem személyesen Csabát, de párhuzamot érzek az ő és a saját sorsom között, hiszen mindketten kis településről, alacsony sorból indultunk és mindketten elértük, amiről álmodoztunk: én zenész lettem, ő pedig sikeres pincér" - árulta el portálunknak Pali.

Az énekes dalai nem először nyújtanak támaszt, vagy emelnek emléket egy elhunyt fiatalnak. "A legelső rajongóm egy beteg, Békés megyében élő, izomsorvadásos fiú volt, akit szintén igyekeztem a dalaimmal támogatni egészen a haláláig" - nyilatkozta a zenész.

Nem kellett a celebek felajánlásahttp://www.life.hu/legykepben/20130403-sugarbird-ruhak-nem-kellettek-a-gyerekvarosoknak-pedig-ismert-sztarok-judykarasz.html Összeköltözött Görög Zita és új párjahttp://www.life.hu/legykepben/20130404-gorog-zita-magyar-modell-megmutatta-uj-parjat.html A Duna sodorta partra az angol egyetemista holttestéthttp://www.life.hu/legykepben/20130404-megtalaltak-a-januar-elsejen-budapesten-eltunt-angol-orvostanhallgato-holttestet-dunaujvarosban.html Rettegéssel ajándékozta meg nejét Oláh Gergőhttp://www.life.hu/legykepben/20130403-olah-gergo-manchesterbe-repitette-feleseget-nikit-mindketten-eloszor-ultek-repulon.html