Mészáros Árpád Zsolt magány válás színész Operettszínház sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
13 év után újra egyedülálló lett Mészáros Árpád Zsolt, aki már külön is él a családjától.

A MÁZS becenevű színésznek ebből a kapcsolatából két kicsi gyermeke született, a 6 éves Rózsa és a 2 éves Merse, akiket most édesanyjukkal a családi házban hagyott, ő maga pedig egyedül költözött Budapest belvárosába.

Forrás: RTL Klub
Forrás: RTL Klub

A színész úgy érzi, hogy már ideje volt kimondani: kihűltek az érzéseik, ezért nem volt értelme folytatni. Mészáros Árpád Zsolt szerint alapvető probléma volt, hogy míg neki beindult a karrierje, élte az életét és sikerei voltak, addig volt párjának, Erikának csak az anyaság, az otthoni feladatok jelentették a mindennapokat, és emiatt eltávolodtak egymástól; ez vezetett végül az elváláshoz.

A szülők célja, hogy a történtek ellenére mindketten jelen legyenek gyermekeik életében. "Most a belvárosban élek, ő maradt a házban, de közösen azon vagyunk, hogy egy mindenkinek, nekünk és a gyerekeknek is megfelelő megoldást találjunk. Barátok vagyunk, naponta többször beszélünk, minden rendben van. De azért vannak nehéz pillanatok. Hiszen hosszú éveken keresztül belém ivódtak dolgok, mint például, hogy reggel jönnek a gyerekek, és ugrálnak rajtam" - árulta el a Blikknek a színész.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.