Így halt meg a Kossuth-díjas színművész

halál holttest Bánffy György tűzoltók könyv nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bánffy György Kossuth-díjas színművészt korfui nyaralásán érte a halál. A napokban megjelent könyből kiderül, hogy az önkéntes tűzoltók találtak rá a holttestére.

Amikor Bánffy György Kossuth-díjas színművész korfui nyaralásának utolsó reggelén öt euróval a zsebében sétára indult, és nem tért vissza a szobájába, napokig tartó keresés vette kezdetét.

Forrás: MTI/Czimbal Gyula
Forrás: MTI/Czimbal Gyula

"Baljós jellel indult a vakáció: a színész felesége az ötödik napon eltörte a lábát, haza akart menni, ám a férje marasztalta, ki akarta élvezni a korfui nyugalmat. Az a bizonyos séta egy kis kápolnához vezetett volna, Bánffy többször megjárta már a távot, mindig más-más ösvényt választott. Alig több mint huszonnégy órával később már a fia is kereste, csatlakoztak hozzá a helyiek, a rendőrök és az önkéntes tűzoltók is. Utóbbiak találtak rá a holttestre és ölelték magukhoz a színész fiát, aki pénzt ajánlott nekik. A tűzoltók nem fogadták el, de azt elárulták neki, hogy nagyon örülnének egy kiskutyának, mert a saját nyomkereső ebük elpusztult és a szigeten nem találnak megfelelő állatot".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.