motorbaleset színész sztár Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak a szerencsének köszönheti Szabó Győző, hogy túlélte motorbalesetét.

A színészt egy szabálytalan autós miatt kormányát félrerántó autós ütötte el még hétfőn. Szabó Győző bal lapockája sérült meg és mentővel szállították kórházba, ahol alapos kivizsgálás után megfigyelésre akarták benntartani, ő azonban saját felelősségére távozott.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Köszönöm, jobban vagyok, s valóban volt balesetem. Nagy ívben kanyarodott ki az autós, aki nekiment annak a kocsinak, amelyik mellett szabályosan haladtam, majd jött a becsapódás" - mondta a Blikknek a népszerű művész, akinek munkát is le kellett mondania a szerencsétlenség miatt. A baleset másnapján, kedden lett volna a Black Comedynek a próbája Szombathelyen, de ezt nem tudta elvállalni. A színésznek nem ez volt az első balesete. Nyolc éve áprilisban olyan súlyosan megsérült, hogy műteni kellett.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.