Becsapta a közönséget Harsányi Levente, akinek Demjén Ferenccé való átváltozása olyan jól sikerült, hogy a közönség tényleg elhitte, hogy maga a legendás énekes toppant be a stúdióba.

Az M1 Legenda című műsorában Levi hétről hétre más híresség bőrébe bújik. A két legemlékezetesebb paródiájáról a Life.hu újságírójának mesélt.

Forrás: MTVA

"Minden műsorban az éppen aktuális legenda külsejét öltöm magamra. Igaz, ami igaz, ha ilyen nagy sztárok bőrébe bújok, pár percig tényleg elhiszem, hogy én vagyok Szikora Róbert vagy Demjén Ferenc. Az emberek pedig odajönnek hozzám és közös fotót kérnek, sőt még énekeltem is pár sort nekik a Hogyan tudnék élni nélküled című dalból. A kellékek nagyon fontosak: a haj, a szemüveg, a jellegzetes ruhadarabok. Amikor Szikora Robi voltam, elhoztam tőle azt a csikidám-kabátot, amiről ódákat zengett, és amit még 1982-ben vásárolt New Yorkban egy military-boltban, és ami akkor itt még nem volt divat. Amikor belépett, hallotta, hogy két idős ember magyarul beszélget, így aztán egyből otthon érezte magát. Ettől febuzdulva megvette az azóta misztikussá vált fellépőkabátot" - mesélte Levi, akit hátulról még műsorvezető társa, Mádai Vivienn is összekevert Demjénnel.

Elúszott Bálint Antónia megtakarított pénzehttp://www.life.hu/legykepben/20130521-balint-antonia-magyar-celeb-megtakaritott-penze-eluszott.html Balesetet szenvedett Schobert Norbihttp://www.life.hu/legykepben/20130521-schobert-norbi-magyar-fitneszguru-karambolozott.html Megkérték Kováts Vera kezéthttp://www.life.hu/legykepben/20130520-kovats-vera-az-xfaktor-tehetsegkutatoban-felfedezett-enekesno-kezet-megkerte-a.html Erőss Zsolték csúcsra értekhttp://www.life.hu/legykepben/20130520-eross-zsolt-es-kiss-peter-feljutott-a-kancsendzonga-csucsara.html Embertelen kihívások elé állítja magát Száraz Déneshttp://www.life.hu/legykepben/20130515-szaraz-denes-a-joban-rosszban-szinesze-a-hatarait-feszegeti.html Kutyanyelvet tanul Barabás Évahttp://www.life.hu/legykepben/20130516-barabas-eva-a-fokusz-musorvezetoje-gazdikepzo-suliba-megy-a-nyaron.html