színésznő terhesség köldökzsinórvér név kislány hízás Balla Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jót tesz a terhesség Balla Eszter színésznőnek. A hetedik hónapban járó kismamának nőiesebb lett a formája édes terhétől - tudta meg a Life.hu.

Már most többet hízott a Madách Színház színésznője második kislányával, mint első gyermekével, Emmával. Igaz, pocakja szinte így is alig látszik, hátulról fel sem tűnne, hogy már a hetedik hónapban jár.

Forrás: Open Communications
Forrás: Open Communications

"Többet híztam, mint az első gyerekkel, a terhesség után biztos marad egy kis túlsúly rajtam. Én annyira ropi vagyok, hogy ez a kis többlet, a 'megasszonyosodás' jót is tesz. Decemberben tudtam meg, hogy babát várok, januárban pedig már alig fértem bele a színpadi jelmezeimbe. A második terhességem hirtelen megindult, de most már lelassult és behozta magát. Kis hegyes hasam van" - osztotta meg velünk Eszter, aki már március óta nem dolgozik, és ezt nagyon élvezi.

"Most fogok elkezdeni próbálni egy új darabot. Augusztus közepén szülök, utána lassan visszaveszem a munkáimat, de nem mindet. A második babám is kislány lesz, akinek még nem találtuk meg a megfelelő nevet. Mindig úgy terveztem, hogy a kislányomat Emmának fogják hívni, és ezzel el is lőttük a kedvenc nevemet. Most újabb lánynevet kell keresni, és ebben még nem jutottunk kompromisszumra. Fiúnevünk hamarabb volt" - nevetett a színésznő, aki abban már megegyezett a férjével, hogy második lányuknak is levetetik a köldökzsinórvérét.

"Az első gyereknél is levetettük, és nagyon megnyugtató volt, amikor a napokban újraolvastam az őssejtkutatások eredményét. Egyre több betegséget tudnak az őssejtekkel gyógyítani. Ez a feladat ki van pipálva, én megtettem, amit tehetek a gyerekeimért, csak reménykedem, hogy ne legyen erre szükség soha."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.