Munka közben haltak szörnyet a Viharvadászok

halál Oklahoma Discovery Channel viharvadász Tim Samaras forgószél tornádó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tragédia - hárman haltak meg a népszerű Viharvadászok című sorozat szereplői közül az Oklahomára lecsapó forgószélben. Kiderült, hogy még életük utolsó perceiben is dolgoztak - tudta meg a Bors.

Életét vesztette a Discovery Channel Viharvadászok című sorozatának három szereplője péntek éjjel az oklahomai tornádóban. Ahogy a Life.hu is megírta, Oklahoma City térségében több forgószél is lecsapott. Most kiderült, hogy az 55 éves Tim Samaras, 24 éves fia, Paul, valamint egyik barátjuk, a 45 éves meteorológus, Carl Young élete legutolsó perceiben is dolgozott.

Forrás: http://dsc.discovery.com/tv-shows/storm-chasers
Forrás: http://dsc.discovery.com/tv-shows/storm-chasers

Tim Samaras és Paul Young

Akkor sem hagyták abba a munkát, amikor már felmérhették: végzetes lehet az a 265 kilométer/órás szélviharral tomboló tornádó, amelyet elszántan üldöztek El Reno városának közelében. A három férfi 2008 és 2012 között döbbenetes felvételeket készített a természeti jelenségekről. Tim Samaras azóta még céget is alapított a tornádók tanulmányozásáért, és életét annak szentelte, hogy az emberek minél hatékonyabban tudjanak védekezni a kőkemény viharokkal szemben. Munkája során rengetegszer jutott be a tornádók közvetlen közepébe, de ismerősei szerint mindig sokat adott a biztonságra.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.