Elárverezett autóját törleszti a színész

hitel színész Lippai László tartozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már tavaly novemberben elárverezték azt az autót, amelynek törlesztőrészleteit várhatóan 2023-ig fizeti Lippai László, színész.

Lippai 2007-ben vásárolta meg az autót, amelybe hárommillió forint önrésszel szállt be. Annak ellenére, hogy a kocsit a bank a múlt évben 570 ezer forintért elárverezte, a színész még mindig kénytelen fizetni a törlesztőrészleteit, és vélhetően a hétmilliós autó a végén legalább tizenhárom millióba kerül majd neki.

"Miután a végrehajtás eredményeként 570 ezer forintért elárverezték a kocsit, számítottam rá, hogy a törlesztőket továbbra is nekem kell fizetnem. De most már úgy áll a dolog, hogy újabb tíz évre eladósodok havi 56 ezerre a semmiért. Amikor 2007-ben megvettem az autót, hárommillió forint önrészt letettem, a vételár fennmaradó részére, 3,7 millióra kötöttük a bankkal a hitelszerződést. Ez eredetileg 2018-ig szólt volna, s négy éven át fizettem is a havi 42 ezer forintos részleteket. Most új megállapodást ajánlottak, amelynek a végeredménye, hogy összesen 13 milliót kell kifizetnem a kocsiért, amit sosem látok többé" - kesergett a Blikknek Lippai.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.