Éjjel nappal Budapest sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bosszút áll Rita, az Éjjel-nappal Budapest sztárja az őt zaklató fiún és barátján - tudta meg a Life.hu.

Lali az egyik esti buliból újdonsült barátaival tér haza, akiknek nagyon bejön Rita és kolléganője, Trixi. A lányok viszont finoman szólva sem lelkesednek a két idegenért.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Amíg Rita fürdik, az egyik srác beoson utána és beáll mellé a zuhany alá. Rita sikítozva menekülne, de a fiú nem engedi, a szőke lányt Kristóf menti ki szorult helyzetéből, aki kirángatja a meztelen srácot a fürdőszobából és barátjával együtt kidobja őket a lakásból. A csajok bosszút forralnak.

Felhívják a fiúkat és elhitetik velük, hogy randizni fognak. Először ebédelni mennek, ahol a város legcsípősebb gyrosát etetik meg velük. A srácok megpróbáltatásainak itt még koránt sincs vége. A lányok egy fehérneműboltba viszik őket, hogy úgy érezzék, eljött számukra a kánaán. Szexi boxeralsókat próbáltatnak velük, majd Ritáék egy óvatlan pillanatban felkapják a fiúk összes ruháját és kisurrannak a boltból. A két srác kénytelen meztelenül távozni. "Nincs lelkiismeret-furdalásom. A srácok bunkó módon nyomultak, utálom az ilyet. Ráadásul jót nevettünk rajtuk" - mondta Rita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.