A magyar énekesnő megmutatja, hogyan csábít ágyba egy férfit. Legújabb klipjének legalábbis ez a témája: munkába siető szerelmét próbálja arra bírni, maradjon egy kicsit tovább otthon.

"Nehéz számomra az intim jelenetek forgatása. Sok nincs is belőle a klipben, inkább ízlésesen válogattuk meg ezeket" - nyilatkozta a TV2 Aktívjának a fiatal énekesnő. Hien új klipjében mindent bevet azért, hogy a szeretett férfit maradásra bírja: apró bugyiban tálalja neki az ínycsiklandó reggelit. A magyar férfiak biztosan örülnek majd a a szexi képsoroknak, egy internetes felmérés szerint ugyanis az erősebbik nem képviselői vele bújnának ágyba a legszívesebben. Hien és párja, a klip rendezője, között fél éve dúl a szerelem.

 

Hienre vágynak a férfiakhttp://www.life.hu/legykepben/20130617-hien-magyar-enekesnore-vagyik-a-legtobb-ferfi.html Villámtempóban készül Hien szexi fellépőruhájahttp://www.life.hu/legykepben/20130604-hien-enekesno-a-viva-comet-dij-jeloltje-ruhat-probal.html Hien ruhát választ a VIVA Cometrehttp://www.life.hu/life/galeria/20130604-hien-ruhat-valaszt-a-viva-cometre-ruzsa-magdolna-hires-divattervezovel.html Csak segítséggel tud színpadra lépni Hienhttp://www.life.hu/legykepben/20130225-hien-a-megasztar-egykori-versenyzoje-csak-segitseggel-tud-szinpadra-lepni.html