Éjjel nappal Budapest Lali sztriptíz sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb tervet eszelt ki álmai nőjének meghódítására Lali, az Éjjel-nappal Budapest sztárja. A kissé bolondos srác ismét extrém dologba kezd: sztriptízelni fog - tudta meg a Life.hu.

Nem először próbálkozik Lali a sztriptízzel. Zsófinak és Vivinek egyszer már bemutatott egy vetkőzős számot, hogy kiengesztelje a lányokat.

Forrás: RTLKlub
Forrás: RTLKlub

Ám most a tét sokkal nagyobb: legfrissebb kiszemeltjét szeretné egy szexi tánccal meghódítani. A lakás mókamestere természetesen ezt is teljes erőbedobással akarja csinálni. Reggel otthon gyakorol, majd mellkasgyanta következik, végül pedig elmegy egy sztriptízórára. A stúdióban aztán három gyönyörű lány fogadja, akik rögtön elvarázsolják a srácot. A fiú persze nem hátrál meg és apait-anyait beleadva veti bele magát a tanulásba.
"Ha egy szexi pucér férfitest táncol, az mindenkinek bejön, nem? Nekem meg kell tanulnom táncolni, mert csak így tudom meghódítani a lányt az esti randin" - mondta reménykedve a minden lököttségre nyitott Lali.




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.