Balaton Sound fesztivál vagyon Oroszlán Szonja
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű színésznő a Balaton Soundon meglepő módon barna hajjal jelent meg és a Life.hu riporterének elárulta, hogy komoly összegeket költ arra, hogy jól érezze magát és minél több élményt szerezzen. Az is kiderült, hogy mi Sipos Peti, az Irigy Hónaljmirigy énekesének véleménye a DJ-kről.
http://videa.hu/player?v=AJUMnL6sUaWClguv
Házasodhatnak a melegek Angliában és Walesben ishttp://www.life.hu/legykepben/20130718-torvenyesen-hazasodhatnak-a-melegek-angliaban-es-walesben.htmlGesztesi Károly lesz Nádas esküvői tanújahttp://www.life.hu/legykepben/20130716-gesztesi-karoly-magyar-szinesz-lesz-nadas-gyorgy-magyar-humorista-eskuvoi.htmlEgymásnak esett a két magyar sztárzenekarhttp://www.life.hu/legykepben/20130716-divattervezoi-baberokra-tort-az-irigy-honaljmirigy.htmlKórházban ünnepel a 95 éves Nelson Mandelahttp://www.life.hu/legykepben/20130718-nelson-mandela-volt-delafrikai-elnok-95-eves.htmlEgyedül marad babájával Ebergényi Rékahttp://www.life.hu/legykepben/20130718-ebergenyi-reka-magyar-modell-egyedul-marad-kisbabajaval-a-kicsi-edesapja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.