Levetkőztették az ország legszexibb sportolóit

úszás vízilabda vízilabda-válogatott világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik női magazin olvasóinak kedvéért ledobták ruháikat a magyar vízilabdás fiúk, akiknek hamarosan a barcelonai úszó- és vízilabda-világbajnokságon szurkolhatunk.

Ugyan épp a barcelonai úszó-világbajnokságra készültek a magyar vízilabda-válogatott tagjai, de ez nem akadályozta meg őket abban, hogy modellkedjenek egy kicsit. Az egyik magyar női magazin olvasóinak kérésére megszabadultak ruháiktól és egy szál fecskében álltak Nánási Pál kamerája elé. Jansik Dávid, az új generáció egyik tagja elmondta, hogy számára teljesen természetes fürdőnadrágra vetkőzni, hiszen a vízben ennél több ruhát viselnek - ott még egy sapka is van rajtuk. Szégyellősnek nem tartják magukat, ami nem is baj, hiszen a sportmarketingnek nem csak maga a sport és a győzelem a része, és ezt ők is tudják. Decker Ádám szerint a közönség bizonyos tagjainak néha fogalma sincs arról, ki ki ellen játszik vagy mi lett a végeredmény. Őt elnézve, ez nem is csoda...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.