VV Éva zsarolás tartozás fodrász villalakó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori villalakó százezrekkel tartozik fodrász barátnőjének, de esze ágában sincs fizetni.

Pocskondiázni kezdte VV Éva egykori barátnőjét, Szánkai Bettyt. A fodrászt alkoholistának és hanyagnak kiáltotta ki. A nő viszont azt állítja, hatalmas összegekkel tartozik neki a valósághős - tudta meg a Blikk.

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub

"Éva folyamatosan zsarol engem, levelek vannak tőle, amelyekben leírja, hogy ha nem csinálom meg neki ingyen a haját, akkor megpróbál lejáratni, és nem is csak engem, hanem az egész szalont, ami az életem. De nem hagyhatom, hogy kicsináljon" - jelentette ki az üzletasszony. Hozzátette: "Éva már hónapok óta jár hozzám, az utóbbi időben már hetente. Olyan mennyiségre tartott igényt, amely egyenként százezres tétel, de sosem fizetett. Illetve ez nem igaz, első alkalommal adott 20 000 forintot 100 000 helyett" - magyarázta Szánkai. Betty elmondása szerint korábban befogadta az egykori villalakót, amikor nem volt hol laknia. Azt állítja, hogy Éva ezután még a ruháit is lenyúlta - olvasható a lapban, amely az érintettet nem tudta elérni, így Éva reagálni sem tudott a vádakra.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.