Megbántotta apját könyvével Szepesi Niki

úszónő szex Szepesi Nikolett család könyv botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélyen sérelmezi az úszónő édesapja, Szepesi József, hogy lánya letagadta őt és még a könyvében is hazudott róla - írja a Blikk.

Nem kapott tiszteletpéldányt a botránykönyvből Szepesi Nikolett édesapja, akit elmondása szerint nem is ez bánt, hanem amit a kettejük kapcsolatáról írt a lány.

Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó
Forrás: Facebook/Ulpius-ház Könyvkiadó


Szepesi József és Niki édesanyja egy szórakozóhelyen ismerkedtek össze egymással, szerelmük gyümölcséből véletlenül született meg gyermeke. Bár eleinte nem repesett az örömtől, hogy apa lesz, Nikit később az édesanyja mutatta be a vér szerinti apának.

"Beleolvasgattam a könyvbe, ahol azonnal rátaláltam a rólam szóló részekre. Az a mondat nagyon fáj, amikor azt írta, hogy nem sikerült az áttörés kettőnk között, ugyanis én teljesen másképp emlékszem erre" - meséli Szepesi József a Blikk.hu oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.