köszöntés VV Éva pálinka alkohol Alekosz születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy korty alkoholt sem ivott VV Éva egykori villatársa, Alekosz születésnapján, hiába kínálgatta őt mindenféle finomsággal a görög. A ValóVilág 4 győztese duplán is megünnepelte a nagy napot, amelynek második felvonására Éva is hivatalos volt - tudta meg a Life.hu.

Porcelánba palackozott, elegáns szilvapálinkát vitt Alekosz születésnapjára VV Éva, aki üdítővel köszöntötte fel fél éve nem látott barátját. Az alkoholizmusáról elhíresült, az elmúlt időszakban a rehabilitációs intézetet is megjárt lány meg sem kóstolta a különleges nedűt.

Forrás: Facebook/Alekosz
Forrás: Facebook/Alekosz

"Ragaszkodtam hozzá, hogy eljöjjön Éva, már nagyon régen láttam, hiányzott. Olyan embereket szerettem volna meghívni, akikkel nagyokat lehet röhögni, és Éva erre tökéletes. A barátjával érkezett, és tényleg nem ivott, hiába kínáltam mindennel, visszautasította. Végig ásványvizet és gyümölcslevet kortyolgatott. Sajnáltam is, jó lett volna pálinkával koccintani, igaz, amikor megérkezett, már üzemi hőfokon voltam. Annak ellenére, hogy nem ivott, olyan vidám volt, mint régen, teljesen ki van simulva. Jól nézett ki, látszik rajta ez az elvonón töltött másfél hónap" - mesélte Alekosz, aki hajnalig mulatott kis csapatával.

Fegyveresek őrzik a magyar szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130910-rakosi-annamari-szepsegkiralynot-testorok-orzik-balin-a-miss-world-versenyen.htmlKasza Tibi bizarr nászajándéka Vajnáéknakhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-kasza-tibi-zenesz-musorvezeto-provokativ-naszajandekot-adott-a-vajna-hazasparnak.htmlSzakított barátnőjével Kefirhttp://www.life.hu/legykepben/20130910-het-ev-egyuttlet-utan-szakitott-baratnojevel-kefir-a-vtech-enekese.htmlDiétába kezdett a csokifüggő Klapkahttp://www.life.hu/legykepben/20130909-klapka-gyorgy-csokifuggo-kenytlelen-volt-dietazni.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.