Hódolóból lett Berki menyasszonya Pamela

rajongó menyasszony Randevú gyerek Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismeretlen rajongóból lépett elő Berki Krisztián menyasszonyává Pamela, amit a TV2 Mr. és Mrs. csütörtöki adásában árul el.

Először csak messziről csodálta Pamela a magas, kopasz, kigyúrt egykori Fradi vezért, majd egyre közelebb került hozzá. Olyannyira, hogy ma már a közös gyermeküket hordja a szíve alatt, aki november elején fog megszületni.
Nem ez az első eset, hogy egy rajongó élettárssá, házastárssá lépett elő imádottjánál. Pamela jól emlékszik még azokra az időkre, amikor rákiabált lakótársára, hogy maradjon csöndbe, amikor Berki feltűnt a képernyőn. Azóta viszont simán lehurrogja a férfit, akiben a mai napig nem bízik meg 100 százalékig. Igaz, ennek oka is van, hisz Berki érkezett már haza csillámporosan.

Forrás: Tv2
Forrás: Tv2

"Elállt a lélegzetem, amikor először megláttam a Frizbiben. Nagyon megtetszett a hangja, ahogy kommunikált, intelligensen beszélt, körmondatokban, és külsőleg is az esetem. Megbabonázott, nem tudtam kiverni a fejemből, a sors pedig egy nap tálcán kínálta álmaim férfiját. Amikor hoszteszként egy rendezvényen élőben is megpillantottam már tudtam, hogy megszerzem magamnak" - kezdte a történetüket Pamela, amelynek a folytatása is elég rendkívüli.

"Bulizni mentem, és egy közös ismerősünk úgy gondolta, én lennék a megfelelő nő Krisztiánnak, ezért készített rólam egy képet a telefonjával és elküldte neki. Az éppen facér, kiégett férfi azonnal reagált is, adott egy esélyt a dolognak és randevút kért tőlem. Fél órát vártam rá, de hiába, nem jött el a megbeszélt helyre és időpontra. Elaludt a drága, ez később derült ki, és innentől elég linknek találtam. Nem véletlenül, mert a következő randinkon sem jelent meg. Nem adtam fel, hiszen álmaim férfijáról volt szó, aki végül elvitt Tatára, ahol kellemesen csalódtam benne, és azóta együtt vagyunk" - mesélte nevetne Pamela, akit csak csodálni lehet kitartásáért és türelméért egy olyan férfi mellett, aki úgy akar kedvesének örömöt szerezni, hogy vesz magának egy sportkocsit.

Rajongásból szerelem

Nem csak Pamelának sikerült megszereznie imádata tárgyát.
A zenészek előszeretettel választanak párt rajongóikból, mint Berkes Gábor, az Első Emelet együttes billentyűse, Pataky Attila az Edda frontembere, Nagy Feró a Beatrice atyja, D. Nagy Lajos, a Bikini frontembere és Takáts Tamás, a Karthagó együttes énekese.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.