Détár Enikő méregtelenítés színésznő implantátum fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Valahogy nagyon természetellenesen vidámkodott a csontsoványra fogyott Détár Enikő egy üzlet megnyitóján - tűnt fel a Life.hu jelen lévő újságírójának és fotósának.

Igyekezett mindenkire mosolyogni, nem kerülte a fotósokat sem, sőt még pózolni is szívesen beállt a színésznő egy magyar tervezésű ruhákat áruló divatüzlet megnyitóján. Mintha a jelen lévő, magánéletével és fogyásával foglalkozó médiumok munkatársainak azt akarta volna bizonyítani, hogy "Nézzétek, nem roppantam bele a házasságom válságába, továbbra is vidám vagyok!".

Life.hu
Life.hu

Ladinek Judittal és Fésűs Nellyvel - További képekért kattints ide!

Enci eddig sem volt kerek, de sovány kis testére ráadásul egy feszülős ruhát is húzott, ami kétségtelenül nagyon jól állt neki, de még jobban kiemelte csupa csont és bőr, nagyon vékony alakját és alaposan kidomborodó implantátumát. Az egyik jelen lévő énekesnő döbbenten súgta oda munkatársunknak, hogy "Úristen, mennyire lefogyott Enci!".

"Méregtelenítek, nem fogyókúrázom" - mondta kolléganőnknek a színésznő, akit valószínűleg lelkileg megviselt férjétől való különválása. Enci egyébként tényleg nem koplal, ugyanis jóízűen falatozott a mentás-zöldborsókrémes miniszendvicsekből, igaz, épphogy csak pár darabot.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.