Megbékélt a szárnyasokkal Váncsa István, aki odáig jutott, hogy egy asztalhoz ült két libával - tudta meg a Life.hu.

Nyomasztó gyermekkori történetet hordoz magában a szárnyasokkal való kapcsolatáról a Heti hetes sztárja, aki lidérces emlékei ellenére kénytelen volt barátságot kötni egy szürke és egy fehér libával.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Gyerekkoromban voltak libáink, hatalmas, erős jószágok. Szerencsére nem bántottak, de a gúnár mindig sziszegve közeledett felém, szinte megfenyegetett, hogy tudjam, hol a helyem. Próbáltam megmagyarázni neki, hogy az a sorsa, hogy az asztalon végezze, de ezt nem akceptálta. Pedig az már számomra is kellemes találkozásnak minősült" - idézte fel Váncsa, akinek a család kakasával nem volt ennyire jó a kapcsolata.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Volt egy hatalmas, vörös kakasunk, aki valamilyen oknál fogva nem rokonszenvezett velem, a hosszú fehér ingemet kifejezetten utálta. Ha abban mentem ki az udvarra nekem rontott és fellökött, majd megtaposott. Kétéves lehettem és a harmadik megtaposás után rájöttem, hogy ez az élet rendje. Beletörődtem, hogy ez a kakas akárhányszor csak meglát mindig megtapos. Ekkor formálódott ki bennem a sztoikus világnézet, vagy annak a gyökere" - nevetett Váncsa, aki még látott libatömést és erről nem őriz szörnyű emlékeket.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"A nagyanyám tömte a libákat, de én emlékszem rá, hogy a libák ezért sorban álltak, szinte követelték. Előbb érkeztek a színhelyre, mint a 45 kilós nagyanyám. Egy liba három ilyen öregasszonyt eszik meg reggelire, hiszen hatalmas, erős állat. Ha nem konstruktív módon viszonyult volna a töméshez, akkor nem lett volna belőle semmi. Pedig az utóbbi időben ezt úgy állítják be, mint egy libaellenes dolgot" - emlékezett vissza gyerekkori élményére a Heti hetes sztárja, aki a Gellért szálló Márton napi programjára készül a libákkal.

Forrnak az indulatok Berki Krisztián körülhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-berki-krisztianra-a-tv2-edes-eletenek-sztarjara-kiakadtak-a-facebookozok.html Hien menyasszony letthttp://www.life.hu/legykepben/20131022-hient-a-megasztar-enekesnojet-eskuvoi-magazinba-fotoztak.html Gólyahír Ördög Nóránálhttp://www.life.hu/legykepben/20131024-ordog-nori-orokbefogadott-egy-golyat.html Transzvesztita volt Lakatos Márkhttp://www.life.hu/legykepben/20131025-lakatos-mark-stylist-transzvesztitakent-lepett-fel-madridban.html Fésűs Nelly kíváncsi Győzike csúnyájárahttp://www.life.hu/legykepben/20131024-fesus-nelly-szineszno-megnezte-gaspar-gyozo-showman-alsonadragjat.html Pikali Gerda megszólalthttp://www.life.hu/legykepben/20131024-pikali-gerda-szineszno-rekasi-karolyrol-es-ferjerol-gezarol-vallott.html