esküvő esküvői ruha énekesnő Hien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodás menyasszony lenne Hienből! A Megasztár felfedezettje esküvő nélkül is kipróbálhatta, melyik ruhában mutatna a legjobban élete egyik legszebb napján.

Már kislányként esküvőről, hófehér ruháról álmodozott Hien, aki egy rendkívüli fotózáson vett részt.

Fotó: Udvardi Attila
Fotó: Udvardi Attila

"Mindig egy fehér homokos, trópusi tengerpart volt előttem, ha az esküvőmre gondoltam. Nem habos-babos, inkább klasszikus, fehér esküvői ruhára vágyom, amit meg tud fújni a tengerparti szél. Ha nem jutok el a trópusokra, akkor Európán belül egy szép tengerparton, mondjuk Szicíliában mondanám ki a boldogító igent. Fátyol helyett különleges, egzotikus virággal díszíteném a hajamat. A tradicionális vietnámi ruha nem vonz, pedig tetszenek az élénk színek, de piros ruhát azért mégsem vennék fel" - osztotta meg álmait az Esküvő Classic magazin fotózásán a férfiak vágya, Hien, aki leendő férjének öltözékét is lazán képzeli el.
"A klasszikus szmoking maradhat, de azt is el tudnám képzelni, hogy mezítláb állunk a homokban, és kókuszlét kortyolgatunk."

Fotó: Udvardi Attila
Fotó: Udvardi Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.