Bár saját versenyzője, Csordás Ákos továbbjutott az X-Faktor párbajában, Tóth Gabi mégis a könnyeivel küzdött az adás után is. Elárulta, a ByTheWay különösen közel áll a szívéhez.

"Mintha a negyedik mentoráltjaim lettek volna a fiúk" - osztotta meg szomorúsága okát Gabi. "Nagyon tehetségesnek tartom őket, a mezőny egyik legjobbjai voltak, ezért az, hogy ők és a szintén zseniális Ákos párbajoztak, hihetetlen. Csakis az történhetett, hogy a nézők a ByTheWayt és Ákost is biztonságban hitték, ezért nem küldtek szavazatot" - vélekedik a legfiatalabb mentor, aki nem titkolta, mennyire megviseli a négy fiú kiesése.

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

"Egy lehetetlen helyzet, egy dráma történt itt ma este, és talán mindenki meggyőződhetett arról, hogy nem bohóckodni vagyunk itt, és nem is azért, hogy szép ruhákban üldögéljünk, hanem azért, hogy az egyszerű, gazdag szülők nélküli tehetséges fiatalok is megvalósíthassák az álmaikat. Azt is nagyon szeretném, ha valahogy megóvhatnám őket attől, hogy annyi rossz szót, bántást kapjanak, mint én" - mondta el Gabi, és hozzátette, Ákosnak jót tett a párbajhelyzet. "Egy ideje elvolt a saját kis világában, de most, hogy küzdenie kellett, talán visszakapta azt a tüzet, amivel megismertük" - jelentette ki.

Királynőként állt a színpadra Tóth Gabihttp://www.life.hu/legytrendi/20131102-toth-gabi-ruhaja-az-xfaktor-2013-negyedik-elo-showjaban.html Tóth Gabi meglepte mentoráltjaithttp://www.life.hu/legykepben/20131031-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-meglepte-mentoraltjait.html Tóth Gabi nem nyerhetné meg az X-Faktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131029-toth-gabi-enekesno-kijelentette-o-nem-nyerhetne-meg-az-xfaktort.html Sztársmink: Ragyogj úgy, mint Tóth Gabi!http://www.life.hu/szepulj/smink/20131024-sztarsmink-ragyogj-ugy-mint-toth-gabi.html Élő adásban nyúlt magához Tóth Gabihttp://www.life.hu/legykepben/20131027-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-elo-adasban-simogatta-a-testet.html