édesanya Rubint Réka harag anyós Schobert Norbi bántódás kibékülés vércukorszint
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszasan elhúzódó viszályra tettek pontot a Schobert családban. Norbi édesanyja és felesége elásták a csatabárdot.

Schobert Norbi édesanyja és felesége, Rubint Réka évekig rosszban voltak. Sokat bántották egymást, mert nem találták a közös hangot. Most azonban, amikor Judit néni 68. születésnapját ünnepelte a család, megbékéltek egymással a fitneszguru asszonyai - tudta meg a Blikk.

TV2 press
TV2 press

"Amióta tavaly beállították édesanyám vércukorszintjét, teljesen kiegyensúlyozott. Igaz, hosszú időbe telt, míg sikerült rávennem, hogy használja az inzulint, mert jobban lesz tőle" - árulta el Norbi, aki biztos benne, hogy édesanyja egészségi állapota miatt voltak a hangulatingadozásai. A magas vércukorszint ugyanis okozhat idegfeszültséget. "Harcban állt Rékával. Bántották egymást, és nekem volt a legrosszabb, mert két tűz közé lettem szorítva. Tudom, hogy Réka nem felejt, de örülünk mindannyian, hogy nincs már feszültség a családban, hiszen ez a legfontosabb" - tette hozzá a fitneszguru, aki egy hatalmas rózsacsokorral és laska-libamájas lecsóval köszöntötte fel családjával anyukáját.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.