Király Linda visszatérés énekesnő fogyókúra külső edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Minden nap edz Király Linda, hogy formában tartsa magát. Az énekesnő éppen egy új projekten dolgozik és azt ígéri, hamarosan új imázzsal tér vissza. Vajon mire gondol pontosan?

Új frizura? Új stílus? Plusz néhány kiló? Király Linda szó szerint nagy dobásra készül, ha hihetünk a róla készült fotónak, amelyen jól látszik, hogy az elmúlt hónapokban felszaladt rá néhány kiló - bár ő ezt kifejezetten tagadja. Év elején, a Nagy Duett adásaiban eszméletlen jól nézett ki, pedig - tudjuk jól - a kamera kövérít. Vajon csak profi stylistok munkája miatt gondoljuk azt, hogy Linda akkor kevesebb volt néhány kilóval?

Friss fotó Király Lindáról Nagy Adri, Nika és Lola társaságában Forrás: Instagram/adrionline

Linda mindent megtesz a fittsége és az egészsége érdekében, hanem ragyogóan is érzi magát. "Remekül érzem magam a bőrömben, olyannyira, hogy nem is tudom, mikor voltam ennyire boldog. Persze ehhez az is hozzájárul, hogy egy új projekten dolgozom, amelyben találkozik a két világ, amely bennem él. Ehhez majd új imázzsal térek vissza" – nyilatkozta a Vasárnapi Blikknek a gyönyörű hangú énekesnő, akinek nemrég másodszor is meggyűlt a baja a Himnusszal.

Király Linda év elején a Nagy Duett színpadán Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.