Keleti Györgyi mögött kemény évek állnak. A lány most könyvben mesél az őt ért borzalmakról. 

Györgyi három évvel ezelőtt hónapokat töltött Olaszországban előzetesben, mert felfüggesztett börtönbüntetést kapott magyar lányok olaszországi futtatásáért. A történtekről most könyv készül - ezzel szeretné ugyanis lezárni végleg a múltját az egykori honvédelmi miniszter lánya.

Forrás: Keleti Györgyi

Györgyi a könyvben mesélt arról, hogy az olaszországi aprócska cellában öten voltak nők. Volt, aki gyilkossággi kísérletért ült, egy lányt azért csuktak le, mert drogokat árult, és volt köztük egy bankrabló is. Ez utóbi brutálisabb volt a többi lánynál. "Sokkal erősebb, erőszakosabb nő volt, könnyűszerrel lefogta meggyengült, lefogyott ellenfelét. A szobában lévő három nő mozdulatlanul nézte a jelenetet. Györgyi pontosan tudta, hogy egyedül van, és senki nem fog segíteni rajta..." - idéz a könyvből a Blikk

A könyvben Györgyi arról is mesél, hogy nem sokkal későtt átszállították egy imigration office nevű helyre, ami maga volt a pokol. Ezen a helyen átlátszó falakkal körülvett tárolókba vitték az embereket, melyek olyanok voltak, mint a ketrecek. Körülötte pedig kiéhezett férfiak őrjöngtek, üvöltöttek, és nyomkodták magukat a plexiüvegnek, hogy Györgyi láthassa őket.