Ihos József afrikai lány helyett egy kutyát vett magához. A közkedvelt humoristát valaki egy társkereső oldalon regisztrálta, ahol afrikai lányok próbálták megfogni maguknak a jókedélyű férfit. Végül biztos, ami biztos alapon, inkább egy kutyát vett magához, az nem kért pénz.

Ihost még nyár elején az interneten keresték meg az afrikai szépségek, akik pénzért cserébe feleségül mentek volna hozzá. A humorista  tisztában van vele, hogy átverés részese lett, ennek ellenére is nyitott, és reméli, hogy egyszer ő is megtalálja a párját.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu, Facebook

"Az afrikai lányok egy jó darabig írogattak, végül egyvalakivel meg is ismerkedtem, aki nem kamu, hanem valódi személy. Vele már levelező viszonyban vagyok, ki tudja, mi lesz a vége. De addig is, hogy ne legyünk annyira magányosak az öreg tyúkommal, a családba fogadtunk egy kutyát. Az eb, akit menhelyről hoztam el, nagyon aranyos és kedves,de brutálisan néz ki, ugyanis alsó harapásos a fogsora. Valószínűleg valamilyen agresszív vérvonal van benne, mert a cipőkkel, a ruhákkal próbálja kiélni a vadságát. A múlt héten fogyasztotta el az ötödik pár bőrcipőmet. Remélem, ha nagyobb lesz, le fog erről szokni. Kedveli a ruháimat is, ha nem vagyok otthon, akkor szeret a ruháimmal aludni, fél szekrény ruhát kihord a szoba közepére és azon pihen" - mesélte a Kiszel Tünde születésnapján is fellépő Ihos, akinek jövőre a Muzsika tévén indul új zenés, kabaréműsora.