Berki Krisztián szerint nem lehet elég korán kezdeni!

karácsony karácsonyi ajándék játék babaúszás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült apuka többszázer forintos karácsonyi ajándékkal lepi meg kislányát.

A tv2-n látható Édes élet sztárja pompás meglepetése egy eletromos kisautó, ami azért nem feltétlenül használható ajándék egy két hónapos kisbabának. Krisztián szerint azonban az a jó, ha a kislányok idejében megismerkednek a fiús dolgokkal is. A Blikknek elmondta, alig várja, hogy megtanuljon a lánya vezetni. Ezért jó választás az ajándék kisautó.

Forrás: Tv2

Berki Krisztián számára fontos, hogy idejekorán elkezdje gyermekének a sport szeretetére való felkészítését is. Éppen ezért alig várja, hogy a csöppség, Natasa Zselyke betöltse a három hónapot. Attól az életkortól lehet ugyanis megkezdeni a babaúszás programot.

És hogy mit szól mindehhez a kislány édesanyja, Pamela?
Krisztián szerint amíg ő az életre neveli majd a közös gyermeküket, Pamela dolga az lesz, hogy biztonságot teremtsen Natasa Zselykének.

Kidobta Berki Krisztiánt Pamelahttp://www.life.hu/szeress/20131220-a-tv2-edes-eletenek-szereploi-berki-krisztian-es-hodi-pamela-szakitottak.htmlLetiltotta Berki Krisztiánt a polgármesterhttp://www.life.hu/legykepben/20131217-berki-krisztian-sportolo-nem-tarthatott-eloadast-szabadbattyanban-a-polgarmester-megtiltotta.htmlBerki Krisztián elsírta magáthttp://www.life.hu/legykepben/20131211-berki-krisztian-sportolo-amikor-ujabb-tetovalasat-keszitettek-a-tuszurasok-okozta-fajdalom-miatt.htmlÖsszes ruháját ledobta Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/legykepben/20131128-berki-krisztian-az-edes-elet-sztarja-a-kamerak-elott-meztelenkedett.htmlÚj tetoválást csináltatott Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131126-berki-krisztian-magara-tetovaltatta-kislanya-natasa-zselyke-monogramjat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.