Hódi Pamela TV2 Édes Élet Berki Krisztián
Félreérthető sms-re bukkant párja telefonjában Hódi Pamela, ezért kidobta Krisztiánt.

Az Édes élet sztárpárjának kapcsolata sosem volt felhőtlen, naponta hallhattuk ingerült vitáikat, zajos
veszekedéseiket, ám úgy tűnik, most nem a szokásos családi perpatvarról van szó. Az újdonsült anyukánál tényleg betelt a pohár - tudta meg a Bors.

Fotó: Baksa Norbert

Míg Krisztián elugrott a mosdóba, a nappaliban felejtette a telefonját, amely egyszer csak sms-t jelzett. A feladó pedig a szőke modell, hajdani nyuszilány, Szalontai Szilvi volt. Pamela a féltékenységtől elvakultan nyitotta meg az igen félreérthető szövegű sms-t, majd párjára támadt. A vita olyannyira elmérgesedett, hogy Pamela egy óvatlan pillanatban megütötte Krisztiánt.

"Megdöbbentett Pamela viselkedése. Én soha nem szoktam az ő mobilját nézegetni, eszembe sem jut. Nem is tudom, mit képzelt, amikor belenézett a mobilomba" – mondta el a napilapnak Berki.

"Egyetlen nőtől sem vagyok hajlandó eltűrni, hogy pofon vágjon. Még soha életemben nem ütött meg nő. Ráadásul váratlanul ért, mert jobbról vártam, és balról jött" – tette hozzá Krisztián és kijelentette, ha Pamela nem hajlandó levetkőzni féltékenységét, örökre elhagyja, az sem érdekli, hogy fiatal anyukaként egyedül marad két hónapos lányukkal, Zselykével.

"Pamela vagy visszavesz ebből a féltékeny hisztiből vagy soha többé nem megyek hozzájuk vissza. Én mindig is tökéletes családra vágytam, de úgy tűnik, a párom féltékenysége megöli a szerelmünket" – mondta Berki.
Barátok köztössel csókolózott az x-faktoroshttp://www.life.hu/szeress/20131218-az-rtl-klub-baratok-koztjenek-nyari-dianajat-csokolta-az-x-faktor-toth-marcija.htmlGyőző kidobta testvérét a házábólhttp://www.life.hu/szeress/20131212-a-tv2-edes-eleteben-gaspar-gyozo-es-bea-kidobtak-a-hazbol-zsoltit.htmlKim Kardashian eljegyzési képeket posztolthttp://www.life.hu/szeress/20131210-kanye-west-es-kim-kardashian-egy-stadionban-tartottak-az-eljegyzesuket.htmlPamela alig várja, hogy szexelhessenhttp://www.life.hu/szeress/20131202-a-tv2-edes-eletebol-hodi-pamela-alig-varja-hogy-szexelhessen-berki-krisztiannal.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.