Hódi Pamela Rubint Réka eljegyzés lúzer Facebook baleset szerelem Schobert Norbi Kárpáti Rebeka Dér Heni Mádai Vivien Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a héten sem hagytak minket unatkozni hazai és külföldi hírességeink. Eljegyzésekről, képtelen karácsonyi ajándékról, facebookos kiakadásról és sajnos tragédiáról egyaránt hírt adtunk. 

Hódi Pamela karácsonyi ajándéka Berki Krisztiánnak egyenesen kiverte nálatok a biztosítékot. A fiatal anyuka hárommillió forintos arcműtétsorozatot ajándékozott az egykori Fradi-vezérnek, amely nemcsak rendkívül rongyrázó, de elképesztően ostoba ajándék is.

Fotó: Baksa Norbert

A karácsony sok helyen az eljegyzések ideje. Boldog menyasszony lett a tavalyi év végén Dér Heni, gyűrűt húztak Kárpáti Rebeka ujjára, Mádai Vivien kezét pedig egyenesen térdenállva kérte meg párja szenteste.

Forrás: Facebook/Mádai Vivien

Vajna Tímea a Facebookon sokkolt luxuspihenésével. Andy Vajna és felesége Antonio Banderasszal és Melanie Griffith-szel a világsztároktól nyüzsgő Aspenben síelt.

Összefoglalónkból természetesen a Schobert család és Hajdú Péterék sem maradhatnak ki. Utóbbit és családját ausztriai síelésén érte baj. Mr. Frizbi éppen beteg feleségét vitte a kórházba, amikor karamboloztak. Kata azóta meggyógyult és vélhetően az autó baját is orvosolták.

forrás: Life.hu

A Schobert Norbiról szóló híreket ezen a héten Rubint Réka generálta. A fitneszmami először azon akadt ki, hogy férje az egyik napilap év lúzere versenyén ezüstérmet kapott, pár nappal később pedig az egyik portál álhíre szerint kómába esett.

Forrás: RTLKLUB

Az elmúlt napok legszomorúbb híre a Forma-1-es pilóta, Michael Schumacher síbalesete. A legendás sportoló, aki január 3-án volt 45 éves, még mindig kómában van, bár állapota stabil. Az egykori versenyző életéért nemcsak családja és barátai, de rajongói is imádkoznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.