Férje után nyomoztatott a színésznő

Forrás: Thinkstock -
színésznő megcsalás nyomozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megbízott egy nyomozóirodát a közismert színésznő, hogy férje után kémkedjen - tudta meg a Life.hu.

Gyanakodni kezdett párjára a középkorú színésznő, ezért felkereste a TV2 Magánnyomozók című dokureality szakértőjének irodáját. Jól tette, ugyanis a gyanúja beigazolódott: a férfi megcsalta.

Forrás: Thinkstock

„Megbízást kaptunk a színésznőtől, hogy nyomozzunk a férje után, ezért két hétig megfigyeltük. Nem folyamatosan, 24 órában lestük minden lépését, csak azokban az időpontokban, amikor előre lehetett látni, hogy több szabadideje van, amibe minden belefér. Követtük, készítettünk fényképeket, videofelvételeket, dokumentáltuk, merre járt, kivel találkozott. Egyértelműen kiderült, hogy egy civil hölggyel tartott fent kapcsolatot. A színésznő valahol megkönnyebbült, amikor kiderült, hogy jók voltak a megérzései, ugyanis a bizonytalanság, az őrlődés a legrosszabb, pontosan ezért fordulnak hozzánk a megbízók. Tanácsot kért, hogy mit tegyen: mondja a férjének, hogy egy ismerőse látta meg, vagy pedig bevallja, hogy megfigyeltette. A második a rosszabbik verzió, ez már bizalmatlanságról árulkodik. Végül rendeződtek a családi viszonyok, azóta is együtt vannak a férjével" - osztotta meg velünk Baráth György, a Magánnyomozók című sorozat szakértője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.