Péter-Szabó Szilvi búcsút inthet szingli korszakának, hiszen több évnyi várakozás után végre belépett az ő életébe is a szerelem.

A Nox egykori énekesnője az elmúlt éveket magányosan töltötte, ő ugyanis ragaszkodik ahhoz, hogy a boldogság véletlenül találjon rá. Szilvi nem bízik a direkt társkeresésben, inkább romantikus elképzelései vannak a beteljesülésről.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Nem hiszek az internetes társkeresésben. Hallottam róla jókat is, de zömében rossz tapasztalatok vannak. Ráadásul én egy kicsit maradi vagyok ilyen szempontból, én még hiszek a mesékben. Én még hiszek abban a tipikus filmbéli jelenetben, hogy bolt, sor vége, összeütközünk, szétgurulnak a narancsok, felvesszük és kész a szerelem  – mesélte nevetgélve az Angilából végleg hazaköltöző énekesnő a 8:08 Minden Reggel műsorvezetőinek.

Az Angliában is szerencsét próbáló szépség azt is elárulta, hogy számára is voltak nehéz időszakok, de végre fellélegezhet, hiszen őt is utolérte a végzet.

„Szerintem az sokkal jobb, ha várjuk, hogy megtaláljanak bennünket, mint az, hogy ha keresünk. A görcsösséget kell leküzdeni, persze tudom, hogy ezt néha nagyon nehéz elengedni. 3-4 évet töltöttem effektíve egyedül, rendes párkapcsolat nélkül. Hál’ istennek most már talán nem, de ezt nem szeretném elkiabálni.”