David Beckham felesége Instagram-oldalán trollkodott: félmeztelen videóban osztotta meg bőrápolási rutinját

Netflix's Beckham ATAS Official David Beckham
Getty Images - Charley Gallay
tudatos bőrápolás David Beckham videó Victoria Beckham
Victoria Beckham nemcsak saját magára, hanem férjére is odafigyel, ez alól nem kivétel a világhírű focista bőrápolása sem. David Beckham felesége Instagram-oldalán félmeztelen videóban mutatta meg reggeli arcápolási rutinját.

A Beckham-házaspárnak vicces pillanatokért nem kell a szomszédba menni: tegnap reggel a világhírű focista feltörte felesége Instagram-oldalát és feltöltött egy félmeztelen videót, amelyen a reggeli arcápolási rutinját osztja meg Victoria követőivel.

Az egykori focista elmondta, hogy felesége többször felhívta már a figyelmét arra, hogy férfiként is nagyon fontos a tudatos bőrápolás. Ő pedig nem mond ellent a feleségének, megfogadta a tanácsait és beépítette a reggeli rutinjába a arcápolást.  A felvételen viccesen hozzátette, hogy Victoria biztosan megjegyzi majd, mert rosszul használta a hidratálót, a szérumot és nem hagyott elég időt a hatóanyagok felszívódására. 

A sportoló elmondta, hogy - az egyébként a felesége által piacra dobott termékeknek - nagyon jó az illata és jó érzés az arcára kenni azokat.

 

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.