Elkezdődött a találgatás, vajon ki vezeti majd az RTL Klub hamarosan induló Csillag születik című műsorát. A csatorna máris elhúzta a mézesmadzagot a rajongók orra előtt... 

A leendő műsorvezetőt, azaz csak egy testrészét a műsor Instagram oldalán mutatták meg: 

A legtöbben Ördög Nórára tippelnekForrás: Instagram/Csillag születik

Ám egyelőre nemcsak a műsorvezető kilétét - bár a fotóból nem nehéz kitalálni -, de a tavasszal induló tehetségkutató zsűrijének összetételét sem árulják el a csatornánál. 

Annyit már tudni lehetett korábban is, hogy a 2012-es műsor legmegosztóbb ítészével, Puzsér Róberttel nem számolnak a készítők, Hajós András a TV2 Ének iskolájában, Pokorny Lia pedig szintén a konkurenciánál, A Nagy Duettben vállalt feladatot. A Blikk információi szerint Hernádi Judittal sem tervez most a csatorna, ugyanis merőben új zsűritagokkal indítják el a következő szériát.  

"A Csillag születik tavasszal induló ötödik évadában készülünk néhány meglepetéssel, ezek között pedig valóban az egyik legfontosabb újdonság a vadonatúj zsűri lesz" - nyilatkozta a napilapnak Schiwert-Takács László, a Csillag születik kreatív felelős szerkesztője, aki nem mondhatott konkrét neveket, hiszen még zajlik a zsűricasting is. A találgatások persze máris elindultak, meg nem erősített információk szerint pedig Rékasi Károly, Pikali Gerda és az Éjjel-nappal Budapest Lalija is az esélyesek között van.