Pillecukorral emlékeznek Michelangelóra

Forrás: NORTHFOTO/© Solent News & Photo Agency/Solent News & Photo Agency -
Michelangelo Buonarroti cukrász Sixtus-kápolna pillecukor freskó Ádám teremtése Nagy-Britannia mályvacukor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 10 ezer mályvacukrot használt egy cukrász, hogy megalkossa a halhatatlan művész híres freskórészletét.

Ennél édesebben nem is emlékezhettek volna meg Michelangelo halálának 450. évfordulójáról. Michelle Wibowo több mint 10 ezer mályvacukorból készítette el a nagy művész legtöbbet emlegetett művét, Ádám teremtését.

Forrás: NORTHFOTO/© Solent News & Photo Agency/Solent News & Photo Agency

A Sixtus-kápolna mennyezetfestményének különleges replikáját 168 óra alatt fejezte be Michelle. A lány, aki cukrászmesterként dolgozik a brit Cake Angels cégnél, elmondása szerint ezzel szeretett volna tisztelegni az egyik legnagyobb valaha élt mester emléke előtt.

Édes bűnbeesés - Az ország legjobb cukrászdáihttp://www.life.hu/kult/20101111-edes-bunbeeses-az-orszag-legjobb-cukraszdai.htmlAkad, aki édesszájú, akad, akit inkább a sós aprósütemények hoznak lázba, egy biztos, cukrászdába járni jó! Lássuk, hol vannak az ország kihagyhatatlan cukrászdái!KultAz eredeti somlói galuska receptje - Jobb, mint a cukrászdai változat!http://www.life.hu/csalad/20110302-az-eredeti-somloi-galuska-recept.htmlA somlói galuska egyik legfinomabb, tradicionális magyar sütemény. Elkészítéséhez némi gyakorlatra és leginkább időre van szükség, de megéri belefogni.CsaládÉdesburgonyás morzsasütihttp://www.life.hu/sztarszerzok/lazar-chef/20140201-lazar-chef-sztarszakacs-az-edesburgonyas-morzsa-suti-receptjet-mutatja-be.htmlUgye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól, azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.Lázár ChefOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.