VV Simon ezzel a gyűrűvel akarta megkérni Charlotte kezét

ValóVilág6 VV Simon gyűrű
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Simon nem érkezett gyűrűvel szerelme, Charlotte párbajára, mégis meg fogja kérni a lány kezét. Egy rajongója segítette ki a fiút egy rózsaszínű kis gyöngyékszerrel. 
Simon elszántan érkezett: teljesen biztos benne, hogy Charlotte, ha kiszavazzák a nézők, azonnal a karjaiba fog omlani.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
"Virágcsokorral készültem, gyűrűt nem tudtam hozni, de most kaptam egy nénitől, és ez nagyon jól jött. Amit én szeretnék Charlotte ujjára húzni, az csak a jövő héten lesz kész, égetett kerámiából készül, ValóVilágos exkluzív gyűrű. Aranyra sajnos nincs pénzem, csóróság van. De biztos vagyok benne, hogy Charlortte ugyanannyira fog neki örülni, hisz ez értékesebb lesz, mint bármi. Az esküvőt szolidnak és környezetbarátnak tervezem. Ha nem felel meg neki, akkor dolgozunk, és ha lesz elég pénzünk, akkor tartunk olyat, ami az ő igényeinek is megfelel. Én úgy ismertem meg, hogy nem nagyok az igényei, pont az a lényeg, hogy rengetegen csak a pénzéhes nőt látják benne, ugyanakkor ő csak szeretetre vágyik."
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
"Ha nem akar mégsem hozzám jönni, és csak egy villaszerelem volt köztünk, akkor a bánatomat majd zenébe fojtom, új zenekart alapítottam. Biztos vagyok benne, hogy nem fogok pofára esni, olyan tapasztalattal vagyok felvértezve. A párkapcsolatot pedig úgy képzelem el, hogy adott két önálló emberi lény, aki nincs sülve-főve együtt, mint két kicsi dedós. Nem arra gondolok, hogy kivel vagy mivel van éppen, hanem ha velem, akkor érezzük jól magunkat. Ezt eddig nem tudtam a volt barátnőimmel megvalósítani, majd most vele biztosan sikerül!" - árulta el az adás előtt Simon.
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.