Parádés szereposztás a Mamma Miában, Détár önmagát alakítja

Détár Enikő Mamma Mia plasztika fiú
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyilvánosságra hozták a Madách színházban szeptemberben színpadra kerülő Mamma Mia musical szereposztását. A parádés névsorban a fiatal tehetségek mellett közismert és közkedvelt nevek sorakoznak: Stohl András, Détár Enikő, Gallusz Niki, Koós Réka, Sasvári Sándor, Szerednyey Béla, Muri Enikő és Hajdú Steve.

Détár Enikő nagyszerű 50. születésnapi ajándékként könyveli el, hogy szerepet kapott a Mamma Mia című musicalban. A korát meghazudtolóan kinéző, plasztikai műtéteivel hencegő, fiatal fiúkat kedvelő Tanya szerepét bízta rá Szirtes Tamás rendező.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A sajtótájékoztató végére befutó Stohl András Sam szerepében életében először fog a Madách Színházban játszani.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A darab szereplői az Oscar-gálát idézve elkezdtek szelfizgetni, hisz ezt a rendkívüli pillanatot mindenképpen meg kell osztani a barátokkal.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A vicces jelentek sem hiányoztak a sajtótájékoztatól. Szerednyey Bélát kollégája, Steve segítette fel a székből. Mindkét színész Bill Austint játsza, lehet, hogy Szerednyei kicsit öreg már hozzá?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sophie Sheridan szerepét végül Muri Enikőre osztotta a rendező, az énekesnőnek ez lesz a második darabja a színházban.Édesanyját, a filmben Meryl Streep által alakított Donna Sheridant egyszer Gallusz Niki, egyszer pedig Koós Réka játsza.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szereposztás

Donna Sheridan - GALLUSZ NIKOLETT, KOÓS RÉKA, KOVÁTS KRISZTA
Sam Carmichael - NAGY BALÁZS, SASVÁRI SÁNDOR, STOHL ANDRÁS
Bill Austin - HAJDU STEVE, SZEREDNYEY BÉLA
Harry Bright - MOLNÁR LÁSZLÓ, WEIL RÓBERT
Tanya - DÉTÁR ENIKŐ, LADINEK JUDIT
Rosie - BALOGH ANNA, SÁFÁR MÓNIKA
Sophie Sheridan - MURI ENIKŐ, SIMON BOGLÁRKA
Sky - KISS ERNŐ ZSOLT, SÁNTA LÁSZLÓ
Lisa - LAPIS ERIKA,TÓTH ANGELIKA

Tatár Csilla megszabadult a komplexusaitólhttp://www.life.hu/bulvar/20140306-tatar-csilla-megszabadult-a-komplexusaitol.htmlMa már az egyik legszebb magyar műsorvezetőként tartjuk számon Tatár Csillát, pedig kislányként tele volt komplexusokkal. TV + BulvárOrigoMarketingszerződést kapott Berki kislányahttp://www.life.hu/bulvar/20140311-marketingszerzodest-kapott-berki-krisztian-es-hodi-pamela-kislanya-natasa-zselyke.htmlBerki Krisztián és Hódi Pamela kislánya, Natasa Zselyke csupán néhány hónapos, a minap mégis marketingszerződést kapott. TV + BulvárOrigoSzerelmespárok versenyeznek majd egymással a Szombat Esti Lázbanhttp://www.life.hu/bulvar/20140311-gregor-bernadett-szineszno-es-parja-szarvas-attila-is-tancol-a-szombat-esti-lazban.htmlMúlt héten fény derült a Szombat Esti Láz első sztárpárjára, most pedig megmutatjuk a második párost is.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.