Ő a világ legszerencsésebb kutyája

Forrás: AFP/Adrian Dennis -
kutya Szent Patrik Katalin hercegnő simogatás ünnepség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kutyabarát Katalin hercegnő a Szent Patrik napi ünnepségen szeretgette meg a mázlista ebet.

Nem akármelyik kutya mondhatja el magáról, hogy maga Katalin hercegnő simogatta meg. Egy Domhnall nevű ír farkaskutya azonban igen.

Forrás: AFP/Adrian Dennis

Az eb aktív résztvevője volt a hétfői Szent Patrik napi ünnepségnek, ahol az ír gárda kabalájaként járult Katalin hercegnő színe elé. Vilmos neje pedig, aki köztudottan imádja a négylábúakat, nem sajnálta a simogatást a 19 hónapos kutyától. Mintha egy kicsit tartana azért tőle, nem?

„Ilyenkor sírva üvöltök mindenkivel és gyűlölöm magam” - nők menzesz előtthttp://www.life.hu/drlife/20140317-aa-pms-szindroma-nok-millioinak-eletet-keseriti-meg-es-rendkivul-szelsoseges-helyzetekbe.htmlA premenstruációs tünetek a nők jelentős részét, 75%-át is érintheti, és ugyan a tünetek az enyhétől az egészen szélsőségesig terjedhetnek, az biztos, hogy a menstruáció előtt 5-10 nappal jelentkező panaszok a benne szenvedő nők és azok környezetének is képes megkeseríteni az életét. A Life.hu a PMS kialakulására, tüneteire és gyógykezelésére volt kíváncsi.Dr. Life--Szuper vacsora zöldségekkel - próbáld ki!http://www.life.hu/ez-zsir/20140314-greta-konyhaja-currys-babbal-friss-zoldsegekkel-toltott-ezekiel-lepenykenyer.htmlEgészséges ebédre vagy vacsorára vágysz? Mutatunk egy igazi finomságot egy ősi recept alapján. Próbáld ki!Ez Zsír!OrigoÍgy kell olvasásra buzdítani a népet!http://www.life.hu/news/20140317-a-kaposvari-konyvtarosok-kreativ-fotomontazsokkal-buzditanak-konyvolvasasra.htmlÖtletes és egyben olvasásra buzdító kampányt találtak ki a kaposvári könyvtárosok, akik különleges fotókat készítettek magukról, természetesen könyvekkel.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.