Csütörtökön este Osvárt Andrea vehette át a legjobb magyar színésznőnek járó díjat a Glamour gálán.

A több külföldi elismeréssel rendelkező színésznőnek megérte hazajönni, a nézők itthon is díjazták alakítását. Andinak kollégája, Simon Kornél adta át a díjat, pont azt a karakter, aki meg akarta dönteni Hajnal Tímeát, akit Andrea alakított az elmúlt idők legsikeresebb magyar vígjátékában.
Az év énekesnőjének Rúzsa Magdit választottáka magazin olvasói, a legsármosabb férfinak pedig a magasabb nőkre bukó Baronits Gábort találták.

Osvárt Andrea, Rúzsa Magdi, és Baronits Gábor
Vidám pillanatok a gáláról! Kattints képre a galériáért!
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Sohasem gondoltam volna, hogy egy színésznek nagyobb a rajongótábora, mint egy közkedvelt énekesnek.örülök neki, hogy az emberek szeretnek és elismerik, amit csinálok" – nyilatkozta Gábor a Life.hu munkatársának.

 A legjobb modellnek járó díjat  Kondás Kata topmodell vihette haza.

Szegedi Kata kapta a legjobb divattervező kategória díját, míg az év hősnői elismerést a Messzelátó Egyesület vehette át.

Kondás Kata, Szegedi Kata és a Messzelátó Egyesület
Nézd meg milyen ruhában partiztak a sztárok a gálán! Kattints a képre a galériáért!
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Osvárt Andi díjai
2007-ben megkapta az Év felfedezettje díjat,  2011-ben  az 51. Monte-carlói Tévéfesztivál egyik díjazottja lett a magyar színésznő.2012 -ben Taorminában az olasz filmkritikusok által odaítélt Biraghi, az év színésznője díjat, a Nastri d'Argento-t vihette haza./1403/Megbo2014321134642