Így kapta le Jude Law Zimány Lindát - külföldön is kiverte a biztosítékot

Forrás: Youtube -
csók videó Zimány Linda szórakozóhely Budapest Jude Law flörtölés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vagy Zimány Linda Jude Law-t? Nézőpont kérdése. Na de mit szólt ehhez a kedves exfeleség és egyben aktuális barátnő, Ruth Wilson?

Hogyan cserkésszünk be egy világhírű sztárt? Nos, Zimány Linda, aki állítólag még mindig a legjobban kereső magyar sztárfocistával alkot egy párt (vagy ezek szerint mégsem?) úgy tűnik, tudja a receptet. Először is jó helyen kell lenni jókor. Például egy budapesti szórakozóhelyen éppen akkor, amikor a fővárosban állomásozó Jude Law is ott van. Gusztustalanul részegen. Alig állva a lábain. Melléférkőzni. Kedvesen butáskodni. Okosan bólogatni. És mosolyogni. Ezután már csak hagyni kell, hogy a dolgok maguktól megtörténjenek. Például együtt távozni a tett színhelyéről egy közösen rendelt taxival. Már csak egy kérdésünk maradt: hol van a nemrég szintén Budapestre érkezett barátnő-exfeleség, Ruth Wilson? Jude Law akcióját külföldön sem hagyták szó nélkül, a Daily Star például címlapján élcelődik a színész nyelvtechnikájáról. A magyar modell oktatófilmjét alább te is megnézheted:

Steiner Kristóf Facebook oldalán vette védelmébe Lindát:

"Miért b*szogatják az emberek Zimány Lindát, hogy csókolózott Jude Law-val? A lány, aki visszacsókol a világ egyik legszexibb, legvágyottabb, legkarakteresebb színészének, az ribi? De a színész - aki becsípve lesmárol egy kvázi idegent - továbbra is szent és sérthetetlen? Szerintem ítélkezés helyett inkább kollektívan örüljünk neki, hogy Lindának megvolt Jude, és értelmezzük úgy, hogy mindannyiunk nevében csókolt vissza. A legtöbbünk ugyanis legfeljebb ennyit kap Jude Law-ból."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.