Megérkezett Jude Law barátnője is Budapestre

Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com -
filmforgatás Ruth Wilson Budapest Jude Law csizma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A jelenleg Budapesten forgató színészhez csatlakozott barátnője is a hétvégére.

Ahogy a Life.hu már jó sokszor megírta, Jude Law egy kémfilmforgatás miatt van a magyar fővárosban. A szexi színész a Greshamben szállt meg, de szerencsére ki-be mászkál, így nem lehetetlen őt lencsevégre kapni. Közben csatlakozott a hírességhez barátnője, Ruth Wilson is, aki egy gyönyörű csizmát is kapott Jude-tól ajándékba – tudta meg a Bors.

Jude Law és Ruth Wilson 2013-ban, Londonban Forrás: NORTHFOTO/XPOSUREPHOTOS.COM/Xposurephotos.Com

A lap szerint a sztár péntek este a Deák téren sétált barátnőjével, majd bementek egy boltba. „Kedvesek és barátságosak voltak. Jude türelmesen várakozott, amíg a hölgy válogatott, de körülbelül negyed óra múlva kiugrott a Gozsdu udvarba meginni egy fröccsöt. Végül egy csizmát vettek meg. Nagyon tetszett neki az üzletünk, azt mondta, hogy még Londonban sem látott ilyen stílusú boltot" – árulta el az eladó a Borsnak.

Tiltott parkolás miatt börtön várhat egy anyárahttp://www.life.hu/news/20140408-tilosban-parkolt-egy-anyuka-es-ezert-kerulhet-a-racs-moge.htmlTilosban parkolt egy anyuka, és ezért kerülhet a rács mögé. Ágh Anikó kálváriája egy parkolási bírsággal kezdődött.NewsOrigoTörök Zsolt az Annapurna alaptáborábanhttp://www.life.hu/news/20140408-torok-zsolt-hegymaszo-es-az-altala-vezetett-expedicio-megerkezett-az-annapurna-4200-meter-magasan.htmlAz aradi Török Zsolt által vezetett román hegymászó expedíció megérkezett az Annapurna 4200 méter magasan fekvő alaptáborába.News--Máris leállt a 4-es metróhttp://www.life.hu/news/20140408-a-4-es-metro-kedd-reggel-fel-orara-lerobbant-buszok-szallitottak-az-utasokat.htmlReggel körülbelül fél órára leállt az M4-es metró, a teljes vonalon pótlóbuszok szállították az utasokat - közölte a Budapesti Közlekedési Központ.NewsFotó: Mudra László - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.