Egy kislány hozta zavarba a first ladyt

Forrás: AFP/Saul Loeb -
önéletrajz kislány munkanélküli zavar Michelle Obama First Lady
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Munkanélküli apja önéletrajzát adta át Michelle Obamának egy találkozón.

Nem várt fordulatot vett Michelle Obama éves találkozója a Fehér Ház alkalmazottainak gyermekeivel: egy tízéves kislány az első sorból közölte vele, hogy édesapja három éve munkanélküli, majd felé nyújtotta a férfi önéletrajzát – számol be az MTI.

Forrás: AFP/Saul Loeb

Az AP amerikai hírügynökség tudósítása szerint az amerikai first lady láthatóan zavarba jött, majd a többi gyermekhez fordulva arról beszélt, hogy az "ügy kicsit magánjellegű", de megpróbál valamit tenni az apa érdekében. Ígéretet tette arra, hogy később foglakozik a kérdéssel. A találkozó végén a first lady átölelte Charlotte Bellt, és távozóban elvette az asztalra letett önéletrajzot.

Charlotte édesanyja, aki az Obama-adminisztráció tagja, elmondta, hogy férje 2012-ben Barack Obama elnökválasztási kampányában dolgozott, azóta nincs munkája. Munkahelyet keres, és nemrég próbálkozott az Obama-adminisztrációnál. A család a találkozó előtt otthon azon viccelődött, hogy készítenek egy önéletrajzot a first lady számára, de a szülők nem tudták, hogy lányuk azt meg is teszi - tette hozzá az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.