Várkonyi András, a Barátok közt közkedvelt Vili bácsija élete tavaly nyáron a szívműtét utáni rehabilitációról szólt, idén viszont végre nyaralni indulhat.

Vili bácsi megformálója alig várja, hogy újból egészségesen a nyakába vegye a világot, és ne csak a gyógyulására koncentráljon. A színész végre úgy érzi magát, mint egy évvel ezelőtti műtétje előtt, ehhez viszont az is hozzásegítette, hogy minden héten tornára jár.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

'"Rengeteget dolgozom, és emellett minden héten kétszer egy órán át futópadon, síelőgépen, evezőpadon és biciklin tartom karban a szíveme, és a testemet. Emellett sokat is dolgozom, rám fér végre egy kis igazi pihenés, kikapcsolódás. Végre ismét elutazhatok egy olyan helyre, ahol még sohasem jártam. A feleségemmel kettesben Portugáliába készülünk, itt még nem jártunk és a barátaink rábeszéltek, hogy pihenjünk Madeirán. Itt egy hétig maradunk, majd átmegyünk két napra Lisszabonba. Nem lesz se szinkron, se színház, se forgatás, csak pihenés és feltöltődés!" – tervezget a színész.