Kangooval tartja magát formában a fitneszmodell

Forrás: ComLab Kft. -
kangoo aerobik Kiss Virág Arnold Classic verseny fitneszmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Virág, az Arnold Classic Europe 2013-as győztese, új szenvedélyt talált magának.

Kiss Virág új sportokat is szívesen kipróbál. A Life.hu-nak elárulta, hogy az egyre népszerűbb kangoo-aerobikot próbálta ki, és ez az edzésforma rögtön meg is tetszett neki.

Forrás: ComLab Kft.

„A múltkor kangoozni próbáltam, ami nagyon tetszett, úgyhogy meg is fogadtam, hogy egy héten egyszer-kétszer mindenképpen lejárok, mert olyan stílusú zene is szól, és vannak benne táncos mozdulatok is, úgyhogy ott abszolút megtaláltam önmagam. Életemben először volt a lábamon ilyen cipő, amikor felálltam, akkor rá kellett támaszkodnom az előttem lévőre, de utána megtaláltam az egyensúlyt, és gördülékenyen ment szerencsére" - mesélte nevetve A Nestlé Fitness Szambázz, Budapest! eseményen, amelyen Tolvai Reni is megmutatta - szerintünk - tökéletes popsiját.

Kangoo

A kangoo jumps egyrészt fogyaszt, másrészt erősít, harmadrészt rengeteg pozitív hatása van az egészségre, nem utolsósorban pedig szórakoztat is. Mivel a kangoo cipőben végzett mozgás több kalóriát éget el, mintha ugyanazokat a mozdulatokat normál sportcipőben végeznénk, ezért a kangooval 25 százalékkal több energiát használunk fel, mint a normál aerobik közben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.