Londonba költözik Lindsay Lohan

Forrás: AFP/Getty Images/Robin Marchant -
Lindsay Lohan újrakezdés áttelepülés London karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A botrányairól elhíresült 27 éves amerikai színésznő, énekesnő már a házakat nézegeti a brit fővárosban, és azt reméli, a környezetváltozás az életét is jó irányba tereli - írja a Blikk.

Lindsay igazán jól érzi magát Angliában, és a karrierjét is újjáépítheti, amihez szerinte az Egyesült Királyság tökéletes helyszín lesz - árulta el egy színésznőhöz közeli hírforrás. A sztárt már többször is látták híres barátai társaságában a brit fővárosban, többek között Chloe Greennel és Rita Orával.

Forrás: AFP/Getty Images/Robin Marchant

Az áttelepülésnek esetleg ahhoz is köze lehet, hogy áprilisban kikotyogta, egy szupergazdag, ám családos férfival randizgat - az áttelepülés ezt a szálat is eltépheti. Bár a jelek arra mutatnak, hogy Európa a visszafogottabb élet kulcsa lehet a színésznő életében, a legutóbbi cannes-i hírek azért ezt cáfolni látszanak: ugyanis a filmfesztivál idején egy vad partiban tombolta ki magát öccsével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.