Szalad a szekér a VV nyertesével, Aurelióval, szinte minden hétvégén sztárvendégként számítanak valahol a bajai fiúra. Egyelőre egyedül is remekül boldogul az élete menedzselésében a 23 évesen 4 hónap alatt lakáshoz, autóhoz (egyelőre nem) jutott és havi 1 millió forintot kaszáló VV6-nyertes.

Haknikirály lett Aurelio, akit minden hétvégén nagy szeretettel várnak a szórakozóhelyek. Egyelőre bírja egyedül is a sok fellépés menedzselését, nem akarja az életét rábízni egy idegen menedzserre. 

Forrás: Life.hu


"Két hónapom előre be van táblázva minden hétvégére. Nemcsak itthon szeretnének élőben is látni a VV rajongói, hanem külföldön is, hívtak már Romániába is. Nincs menedzserem, egyedül kezelem a dolgaimat. Aki meg akar találni, az betelefonál az RTL Klubba és elkéri a számomat, vagy a közösségi oldalon megtalál. Nem kell ehhez egy külön ember, eddig tökéletesen működik a rendszer. Ha egy nap mégis szükségem lesz menedzserre, akkor csak valamelyik bizalmasom jöhet szóba, az apám vagy az egyik legjobb barátom. Biztosan nem bízom ismeretlenekre a pénzemet, nem tudnék olyan emberben bízni, akit nem ismerek alaposan" - osztotta meg velünk elképzeléseit Aurelio.