rádióműsor Bumeráng Bochkor Gábor Muppet Show Boros Lajos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Boros Lajos Vogával áll össze és egy új, fizetős rádióműsorban nyomják majd a show-t. Bocsi kimaradt a buliból.

Boros Lajos úgy döntött, régi barátjával, Vogával ül majd a mikrofon mögé, és a Muppet-show két kekec öregéhez hasonlította magukat – írja a Blikk.

Fotó: TV2

„Havi egy buszjegy áráért – ugyan kihangosított mobilon keresztül, de újra hallgathatnak az utak vándorai" – magyarázta a műsorvezető. Bochkor Gábort, aki 13 éven át volt a társa a Bumerángban és már előtte is dolgoztak együtt, nem veszik be a csapatba.

„A régi trió nem áll össze, azért, mert duó lesz" – vigyorgott Boros, aki már teszteli Vogával a hallgatóságot. „Fél évig búcsúzkodtam mindenkitől a Bumerángban, 2 éve onnan mentem nyugdíjba. Bochkor Gábor viszont fiatal, élete csúcsán van, nem kell, hogy két ilyen Muppet-show-ba való öreg lekösse. Bocsi még meg sem született, amikor Vogával mi már vidám fiúk voltunk" – magyarázta Boros, miért döntöttek a kétszemélyes műsor mellett és azt sem tagadta soha, hogy bár a stúdióban remekül kiegészítik egymást, a magánéletben soha nem voltak barátok Bochkorral.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.